ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€

Υπέροχα Γυαλιά Ηλίου για Μοναδικούς Ανθρώπους!

Σας παρέχουμε υπέροχα γυαλιά ηλίου, σε φανταστικά σχέδια, χρωματισμούς, υψηλής αισθητικής, μοντέρνα & ιδανικά για κάθε άνθρωπο που θέλει να ξεχωρίζει

Μέγιστες Προδιαγραφές στις καλύτερες Τιμές της Αγοράς!

Τα γυαλιά ηλίου μας διαθέτουν όλες τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, είναι UV 400 ώστε να παρέχουν συνεχή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου & μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

STYLE

Βρες το στυλ που σου ταιριάζει

SHOPPING Πληροφορίες

Ποιες ώρες λειτουργεί το τηλεφωνικό σας κέντρο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο 210 300 60 66 λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι ώρες λειτουργίας του είναι 12:00 το μεσημέρι έως και τις 15:00 το μεσημέρι.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου?

Ο μέσος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 1 - 3 ημέρες! Αν πρόκειται για αποστολή εντός της Αττικής συνήθως η παραλαβή γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν η αποστολή αφορά την επαρχία, ο μέγιστος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι οι 3 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες όπου δεν είναι εργάσιμες ημέρες και συνήθως δεν παραδίδονται δέματα.

Κάποιες ημέρες του έτους, Χριστούγεννα, Πάσχα και ειδικές εορτές υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αφού υπάρχει ελαφρώς αυξημένος φόρτος εργασίας στην εταιρείες Courier.

 

Το δέμα μου έχει καθυστερήσει τι πρέπει να κάνω?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ελέγχουμε καθημερινά τις δρομολογήσεις όλων των αποστολών μας, οπότε είμαστε ενήμεροι και εμείς που βρίσκεται το δέμα σας. Όταν αυτό παραλειφθεί από εσάς, τότε η παραγγελία σας κλείνει. Αν αργήσει να παραληφθεί τότε επικοινωνούμε πρώτοι με την ACS ώστε να δούμε τι έχει συμβεί με την αποστολή του δέματος σας. 

Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103006066 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Έχω δωρεάν μεταφορικά έξοδα?

Φυσικά! Με κάθε παραγγελία σας που υπερβαίνει το ποσό των 29€ έχετε δωρεάν μεταφορικά έξοδα!

Θέλω να παραγγείλω ένα προϊόν, αλλά δεν είναι διαθέσιμο! Τι μπορώ να κάνω?

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210336066 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα!

SHOPPING Πληροφορίες

Παρέλαβα ένα προϊόν, όμως δεν είναι αυτό που θέλω! Τι μπορεί να γίνει?

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι αυτό που θέλατε αρχικά ή το λάθος είναι δικής μας υπαιτιότητας θα μας καλέσετε στο 210 300 60 66 και θα βρούμε μαζί την λύση.

Οι προσφορές στο eshop σας υπάρχουν όλο τον χρόνο?

Πάντα θα βρίσκετε προσφορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! 

Ποιοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν αυτή την στιγμή στο eshop σας?

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ολοκληρώσετε αγορές, είτε με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω της πλατφόρμας της Viva, είτε με αντικαταβολή συνεργαζόμενοι με το μεγαλύτερο δίκτυο της ACS Courier, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας. 

Σύντομα θα προστεθούν άλλοι 4 τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας. Θα σας κρατάμε ενήμερους!!

Έχω καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό σας και έχουν περάσει 4 ημέρες. Τι μπορεί να γίνει?

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό από τον δικό σας λογαριασμό της τράπεζας σας. Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας και για την δική σας διευκόλυνση μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεση σας με μια φωτογραφία στο email -> info@baboon.gr

Σε περίπτωση που ξεχάσετε να μας στείλετε το αποδεικτικό, εμείς δεν μπορούμε να φιξάρουμε την κατάθεση σας με αποτέλεσμα αυτή να ακυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να επαναλάβουμε την παραγγελία σας ή να την ακυρώσουμε οριστικά και να σας κάνουμε επιστροφή χρημάτων.

Πως μπορώ να αναζητήσω την παραγγελία μου?

Την παραγγελία σας και την πορεία της μπορείτε να αναζητήσετε από την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που βρίσκεται στην εξής διεύθυνση -> https://baboon.gr/anazitisi-apostolis/