ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παρότι το ποσοστό των ελαττωμάτων στα προϊόντα που παραδίδουμε είναι ελάχιστο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι επιλύουμε τυχόν ελλείψεις χωρίς καθυστέρηση και προς όφελός σας.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Δεκτές θεωρούνται οι επιστροφές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις εκείνες που αναφέρονται στους όρους των επιστροφών που ακολουθούν.

Η διαδικασία της επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει γίνεται πάντοτε σε συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Baboon.gr.

Όροι επιστροφών

Σε περιπτώσεις οποιουδήποτε λάθους με υπαιτιότητα του Baboon που αφορά στην παραγγελία σας, ισχύει πολιτική πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας εάν αυτό επιθυμείτε ή αλλαγή της λανθασμένης αποστολής με έξοδα μεταφορών που επιβαρύνουν την εταιρία.

Επίσης, γίνεται αλλαγή των προϊόντων σε περίπτωση που ο πελάτης αλλάξει γνώμη μέσα στο διάστημα 14 ημερών , τα έξοδα αποστολής και επιστροφής και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι για όλες τις αποστολές μας φροντίζουμε η συσκευασία να είναι η καλύτερη δυνατή ώστε τα προϊόντα των πελατών μας να μεταφέρονται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και σε άριστη κατάσταση.

Ενδέχεται, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις κατά την μεταφορά να προκληθούν ζημιές στα δέματα και σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση καθώς θα πρέπει να δρομολογηθεί νέα αποστολή από την εταιρία μας.

Σημειώνουμε, πως αν και φροντίζουμε όλα τα προϊόντα να τυλίγονται με ειδικό προστατευτικό υλικό κατά την τοποθέτησή τους στα δέματα, ενδέχεται κατά την μεταφορά να προκληθούν αλλοιώσεις στις εξωτερικές συσκευασίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον το προϊόν που είναι προς χρήση δεν έχει υποστεί ζημία ή καταστροφή, δεν αντικαθίσταται. Στην περίπτωση που το προς χρήση προϊόν φτάσει στον παραλήπτη εμφανώς κατεστραμμένο λόγω κακής μεταφοράς ή από πίεση σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, η εταιρία μας θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάστασή του.

Σε όλες τις περιπτώσεις όπου συμφωνείται μεταξύ του πελάτη και του Baboon.gr να γίνει επιστροφή χρημάτων, αυτό γίνεται μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης.  Σε περιπτώσεις που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να ενημερώσετε κάποιον εκπρόσωπό μας τηλεφωνικά στο 210 300 60 66 ή να μας στείλετε μέσω email το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. To email στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είναι info@baboon.gr

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρήση πιστωτικής κάρτας η επιστροφή θα γίνεται ηλεκτρονικά στην πιστωτική κάρτα. Η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 6-8 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που η παραγγελία γίνεται με έκδοση τιμολογίου, τυχόν επιστροφή προϊόντων πραγματοποιείται με έκδοση δελτίου αποστολής.

Επικοινωνία

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή επισκεφτείτε τον λογαριασμό σας στη σελίδα μας και σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η εφαρμογή επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση info@baboon.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 60 66 ή και το 6984 319 619

  • SOLOCCHIO EE
  • SUNGLASSES ESHOP
  • Ε-shop ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Baboon.gr
  • ΑΝΑΓΥΡΟΥΝΤΟΣ 18 16672 ΒΑΡΗ
  • ΑΦΜ 802135414
  • Γ.Ε.Μ.Η.: 170661107000
  • ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 300 60 66, 6984 319 619