Τρόποι Πληρωμής

BABOON | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 1.50€.

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή: Για αγορές προϊόντων 29,00€ και άνω.

Η Υπηρεσία πληρωμής με μετρητά (αντικαταβολή) πληρώνεται στον διανομέα κατά την παράδοση – παραλαβή και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για παραγγελίες με αποστολή στην όλη την Ελλάδα.

H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 300€ – Για παραγγελίες από 300€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2103006066 Δευτέρα έως Παρασκεύη 9:00-12:00.

Με πιστωτική μέσω της Πλατφόρμας Viva Payments

H VivaWallet είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών online πληρωμών και είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μέσω της VivaWallet γίνονται δεκτές οι πληρωμές με VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DISCOVER, DEBIT, GOOGLE PAY, JCB, AMERICAN EXPRESS σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με απλή διαδικασία.

Viva Wallet: GR9570100000000830342117770

Πληρωμή μέσω PayPal

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το Ονοματεπώνυμο σας
και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης,
σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Πειραιώς BANK:GR91 0171 5780 0065 7816 4563 841

Αποστολή παραγγελιών

BABOON | ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Τα προϊόντα για τα οποία αναγράφεται ότι είναι  Άμεσα Διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η παράδοση θα πραγματοποιείται εντός των ημερών που αναγράφεται για το συγκεκριμένο προϊόν. Θα λάβετε ένα email με τον αριθμό της αποστολής του δέματος.

Σημείωση: Στις δυσπρόσιτες περιοχές, ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας από την εταιρία Courier, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αποστολών ενδέχεται ο παραλήπτης να χρειαστεί να μεταβεί στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας Courier για την παραλαβή του δέματος.

Παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες δεν πραγματοποιούνται. Σε περίπτωση που δηλώσετε ταχυδρομική θυρίδα στην διεύθυνση αποστολής, το δέμα της παραγγελίας παραδίδεται στο κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας Courier της περιοχής σας και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από εσάς.

Έξοδα αποστολής

 Τα έξοδα αποστολής είναι: 

Για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2,80€.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι για όλες τις παραγγελίες  1.50€  ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού των αγορών σας.

* Ο χρόνος παράδοσης αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον επίσημο τιμοκατάλογο υπηρεσιών ταχυμεταφορών της ACS.

* Στις περιπτώσεις απόστολων που αφορούν διαγωνισμούς οι αντίστοιχοι χρόνοι θα πρέπει να προσαυξάνονται κατά τουλάχιστον μια εργάσιμη μέρα.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 12μ.μ. εκτελούνται, εκτός απροόπτου, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Στις περιπτώσεις εξαντλήσεως των αποθεμάτων ίσως υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση για την εκτέλεση της παραγγελίας σας για την οποία λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email.

Όλες οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, λαμβάνετε αυτόματα email με το αντίγραφο της παραγγελίας σας.  Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε e-mail μπορείτε να ανατρέξετε στον λογαριασμό σας στο site μας και εκεί θα βρείτε παλαιότερες και ενεργές παραγγελίες και όποιο άλλο στοιχείο ή απόδειξη σας χρειαστεί.